HET BEDRIJF

Over Wennink Klein Metaal

In 2018 is Wennink Klein Metaal opgericht in Ootmarsum door de broers Jesse en Jochem Wennink vanuit hun passie voor metaal en handgemaakte producten. Door de jaren heen heeft Wennink Klein Metaal veel kennis opgedaan in het vak en zijn zij in staat om hoogstaande kwaliteit en vakmanschap te bieden. 

Bij Wennink Klein Metaal voorzien we klanten van eerlijke adviezen op basis van hun wensen om uiteindelijk tot prachtige resultaten te komen. Op basis van de wensen werkt Wennink Klein Metaal een ontwerp met zorg uit om er vervolgens een uniek product van te maken. Door elk product met de hand te maken is de afwerking zeer precies en secuur.   

Jesse en Jochem Wennink

Jesse en Jochem Wennink

Verschillende maten, soorten en combinaties mogelijk!

Het metaal kan in verschillende maten en soorten besteld worden. Ook biedt Wennink Klein Metaal de mogelijkheid om metalen producten in combinatie met andere materialen te leveren. Materialen zoals glas en hout behoren onder andere tot deze mogelijkheden. Met betrekking tot de afwerking zijn er diverse mogelijkheden toepasbaar, zoals galvaniseren, lakken of poeder coaten. Zo kunt u als klant een compleet product bestellen geheel naar uw eigen wensen!

Een impressie van ons werk